24.09.2023, 07:57

Гуманітарний хаб Сватівської громади готують до відкриття на Київщині

гуманитарный хаб в броварах

У Броварах на Київщині готується до відкриття гуманітарний хаб Сватівської громади. Ремонтні роботи вже завершено.

Про це ]]>повідомляє]]> пресслужба Луганської ОВА у Telegram, передає Час Пік.

Координаційний центр розташований на території легкоатлетичного манежу "Спартак". Гуманітарну допомогу видаватимуть з 10:00 до 15:00. Вихідні - неділя та понеділок. Уточнити всю необхідну інформацію можна за телефоном: 099 75 62 079.

Як зазначили в ЛОВА, на сьогоднішній день у хабі завершено ремонтні роботи, зокрема - підведено системи електропостачання, водопостачання та водовідведення, пофарбовано стіни та стелю.

"У хабі передбачено зону вільного доступу до Wi-Fi, облаштовано простір для маленьких відвідувачів. Працюватиме адміністратор ЦНАПу. Також ВПО з Луганської області зможуть отримати там безкоштовні консультації юриста, психолога, медика", - додали в адміністрації.

Пропонуємо до перегляду:

Восьмий епізод анімаційного серіалу "Хробаки" присвячений незламній боротьбі “бойових” комарів, бліх та гусаків із російськими загарбниками. Ви побачите всю правду без купюр про те, як “біомутанти” під керівництвом розвідки України взяли під повний контроль все, що відбувається на Росії, а її громадяни навіть не підозрюють про це…

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерс продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте також: У Сєвєродонецьку оголосили про знесення будинків: що власники квартир можуть зробити зараз

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк