24.09.2023, 16:15

У мережі показали, яким став "звільнений" Кремінський пивоварний завод - фото

Альона Тихоненко | Всі новини автора
пивоварний завод

Російські окупанти перетворили населені пункти Луганської області на руїни й не прагнуть відновлювати їх. У мережі з'явились нові знімки зі "звільненої" Кремінної.

Про це повідомляє Час Пік з посиланням на регіональний Telegram-канал "Трикутник".

Кремінський пивоварний завод, який зображений на фото, був пошкоджений унаслідок російських обстрілів. Судячи з кадрів, відновлювати його незаконна влада не збирається.

​​​​​​​ ​​​​​​​

Значна частина колишньої промислової будівлі пошкоджена, у ній вибиті вікна та подекуди зруйновані стелі. На території заводу лишається розруха після ворожих обстрілів, мало що вціліло.

Нагадаємо, що росіяни в окупованих населених пунктах займаються лише поширенням пропаганди замість вирішування дійсно нагальних проблем місцевого населення.

Так, у Кремінній росіяни почали займатися "дуже важливою" та "корисною" для мешканців роботою - встановленням табличок з назвами вулиць та знаків.

Раніше повідомлялось, що в місті проблеми з комунікаціями, протягом тривалого часу немає світла. Також мешканці окупованого населеного пункту регулярно чують звуки "прильотів".

Пропонуємо до перегляду:

Восьмий епізод анімаційного серіалу "Хробаки" присвячений незламній боротьбі “бойових” комарів, бліх та гусаків із російськими загарбниками. Ви побачите всю правду без купюр про те, як “біомутанти” під керівництвом розвідки України взяли під повний контроль все, що відбувається на Росії, а її громадяни навіть не підозрюють про це…

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерс продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте також: У Сватовому люди охороняють житло від "гастролерів", а у Кремінній окупанти визначили будинки під знесення: Лисогор про ситуацію в регіоні

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк