08.10.2023, 10:03

Окупанти обстріляли Харківську область: наслідки

Альона Тихоненко | Всі новини автора
Харківська область

Сьомого вересня ворог атакував Харківську область з артилерії, мінометів та авіації. Унаслідок цього значно постраждала інфраструктура.

Про це ]]>повідомляє]]> голова Харківської ОВА Олег Синєгубов, передає Час Пік.

Окупанти завдавали ударів по різних районах області, зокрема йдеться про населені пункти Харківського, Богодухівського, Чугуївського, Куп'янського та Ізюмського районів.

Село Чернещина Ізюмського району було атаковане авіабомбою. У результаті удару пошкоджено будівлі й майно агропідприємства. А в Кіндрашівці Куп'янського району постраждав приватний будинок через мінометний обстріл.

Також окупанти атакували село у Харківському районі:

"Унаслідок ракетного удару по с. Пересічне Харківського району пошкоджені дахи, фасади та вікна п'ятиповерхових житлових будинків, сталася пожежа. Пошкоджено чотири автомобілі. Через гостру реакцію на стрес за допомогою до лікарів звернулися двоє людей - чоловік 66 років та жінка 64 років. Без госпіталізації", — йдеться у повідомленні.

Також під російський вогонь потрапили Петропавлівка, Кислівка, Котлярівка Куп'янського району та Вовчанськ і Плетенівка Чугуївського району.

Пропонуємо до перегляду:

"Яблуко" - це дев’ятий епізод анімаційного серіалу "Хробаки", присвячений майже біблейському попередженню “Не влізай, а то вб’є”. Але ж попередження для “слабаків”, правда?...

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерс продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте також: ЗСУ мають просування в районі Андріївки, а окупанти відновили наступ під Куп'янськом: ISW про ситуацію на фронті

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк