08.10.2023, 11:35

Атака на Костянтинівку: унаслідок обстрілу постраждали чотири людини - фото

Альона Тихоненко | Всі новини автора
Костянтинівка

Зранку восьмого жовтня росіяни завдали удару по Костянтинівці Донецької області за допомогою крилатої ракети ОТРК "Іскандер".

Про це повідомляє Час Пік з посиланням на ]]>пресслужбу]]> Донецької обласної прокуратури.

Зазначається, що місто обстріляли о 6:25. Унаслідок атаки була пошкоджена житлова інфраструктура. Усього постраждали чотири місцеві жителі, серед них - дитина.

У пресслужбі опублікували кадри з наслідками руйнувань:

"У поранених діагностовано забої, осколкові ураження та струс головного мозку. На момент атаки люди перебували у власних приватних будинках, неподалік яких влучила російська ракета. Парамедики на місці надали їм першу медичну допомогу та доставили до лікарні", — повідомили в пресслужбі.

Також було пошкоджено 10 багатоповерхівок, майже 20 приватних домоволодінь, легкове авто, котельня, газопровід та лінія електромережі.

Нагадаємо, що в ніч проти восьмого жовтня російські окупанти також обстріляли Херсон та правобережжя регіону. Унаслідок цього постраждали десятки людей.

Пропонуємо до перегляду:

"Яблуко" - це дев’ятий епізод анімаційного серіалу "Хробаки", присвячений майже біблейському попередженню “Не влізай, а то вб’є”. Але ж попередження для “слабаків”, правда?...

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерс продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте також: Окупанти обстріляли Харківську область: наслідки

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк