11.10.2023, 14:00

Четвер в Україні буде теплим: прогноз погоди на завтра 

Оксана Мовчан | Всі новини автора
погода

12 жовтня, на більшості територій України очікується тепла та сонячна погода. Водночас у західних та північних областях пройдуть невеликі дощі.

Про це свідчить прогноз погоди відомого українського синоптика Наталки Діденко, передає Час Пік.

Зазначається, що на заході України температура повітря сягатиме +20...+23 °C, подекуди очікується +25 °C. Загалом температура триматиметься у межах +15...+20 °C. У східних областях повільніше прогріється повітря, +12...+15 °C.

Сонце завтра можна побачити у південній частині та на сході, а ось захід, північ та значною мірою центральні області прикриють хмари.

З цих хмар - атмосферний фронт- пройдуть місцями невеликі дощі в західних та північних областях.

У Києві 12-го жовтня набіжать хмари, подекуди може пройти незначний дощ, але відчутно потепліє. Нічні заморозки розчиняться у теплішій повітряній масі та сховаються під хмарами, а завтра вдень температура повітря підвищиться до +20 градусів.

Тепла погода протримається до кінця тижня, а вже в неділю, 15-го жовтня, знову похолоднішає.

"Не бійтеся, використовуйте термоковдри, одягайте під тоненькі блузки тоненьку термобілизну, поставте у вазочку чорнобривці, у керамічну тарілку яскраві яблука, старайтеся не сумувати, передивіться акції на діодні лампи, підіть побуцайте листя в парку. Осінь ще довго)", - звертається Діденко до своїх шанувальників.

Пропонуємо до перегляду:

"Гаага" - це десятий останній епізод анімаційного серіалу "Хробаки", присвячений невідворотності покарання для головного злочинця, де б він не ховався!

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерс продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте також:

СБУ викрила зрадників, які навели російський "Іскандер" на село Гроза на Харківщині - фото

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк