12.10.2023, 13:45

Логістика з Донецьком ускладнилася: ЗСУ підірвали стратегічно важливий для окупантів міст Ясинувата-Горлівка - відео

Сьогодні вранці, 12 жовтня, українські пілоти, використовуючи авіаційні аеродинамічні бомби JDAM, успішно знищили міст, який з'єднував Ясинувату та Горлівку на Донеччині.

Про це в Telegram-каналі повідомив народний депутат, заступник голови Комітету ВРУ з питань нацбезпеки, оборони та розвідки Юрія Мисягіна, передає Час Пік.

"У момент накопичення техніки ЗС РФ та подальшого наступу на Авдіївському напрямку, українські пілоти знищили міст за допомогою авіаційних аеродинамічних бомб JDAM, обрізавши росіянам шляхи догляду та постачання", - написав депутат.

Міст між Ясинуватою та Горлівкою був одним із ключових транспортних маршрутів, які використовували окупанти для постачання військового обладнання та руху військових частин. Знищення цього мосту спрямоване на утруднення агресорам надходження підкріплення та матеріалів.

Цей міст загарбники використовували для швидкого пересування між тимчасово окупованим Донецьком та Горлівкою. Очевидно, ця атака на переправу спричинить чимало логістичних проблем для російських військових та колаборантів.

Пропонуємо до перегляду:

"Гаага" - це десятий останній епізод анімаційного серіалу "Хробаки", присвячений невідворотності покарання для головного злочинця, де б він не ховався!

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерс продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте також: Для відправки на Донбас: РФ продовжує формувати нові штурмові підрозділи, - ISW

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк