13.10.2023, 09:40

Контррозвідувальний режим та злочинність: як "влада" Донеччини бореться з відсутністю підтримки населення

окупація

На тимчасово окупованих територіях Донецької області більшість населення не підтримує ідеї "руського миру", тому загарбники намагаються боротися з цим.

Про це ]]>повідомляє]]> Центр національного спротиву, передає Час Пік.

Зазначається, що окупанти бояться роботи українського підпілля, тому намагаються контролювати людей. З цією метою в захопленому Маріуполі посилили контррозвідувальний режим.

"За інформацією від російсько-окупаційної адміністрації, близько 72% населення міста Маріуполь негативно ставляться до завдань так званої "сво" та шукають нові шляхи ухилення від отримання ворожого паспорту", — йдеться у повідомленні.

Також загарбники залучили людей із середньої Азії та Кавказу до будівельних робіт. Це призвело до погіршення криміногенної ситуації, що також негативно впливає на настрої населення.

Нагадаємо, що 12 жовтня, українські пілоти, використовуючи авіаційні аеродинамічні бомби JDAM, успішно знищили міст, який з'єднував Ясинувату та Горлівку на Донеччині. Він був стратегічно важливим для окупантів.

Пропонуємо до перегляду:

"Гаага" - це десятий останній епізод анімаційного серіалу "Хробаки", присвячений невідворотності покарання для головного злочинця, де б він не ховався!

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерс продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте також: "Росіяни перебільшують свої успіхи поблизу Авдіївки": ISW про обстановку на фронті

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк