27.10.2023, 20:31

"Люди починають платити за світло та газ": як у Лисичанську справи з комунальними платежами

разбитая лампочка

У тимчасово окупованому Лисичанську Луганської області населення щомісяця отримує квитанції про оплату комунальних послуг. Є ймовірність, що у людей через час сформуються великі борги.

Про ситуацію в Лисичанську повідомляють в одному з регіональних чатів у Telegram, передає Час Пік.

"Сьогодні розмовляла з мамою і вона сказала, що люди починають платити за світло та газ. Поїде у понеділок до міськгазу, начебто укладають договори", - пишуть користувачі мережі.

У мережі також підтверджують, що нарахування за надані послуги здійснюються регулярно, квитанції мешканці одержують щомісяця. На оплаті нібито ніхто не наполягає, "люди платять за бажанням та по можливості". Однак несплата може обернутися великими боргами у недалекому майбутньому.

"А потім як принесуть борги у десятки тисяч. Якщо не платити, так і станеться", - зазначають користувачі мережі.

Нагадаємо, у Сєвєродонецьку також розносять квитанції про сплату комуналки. Мешканців наполегливо "закликають" сплатити за електрику.

Пропонуємо до перегляду:

Цей епізод присвячений "золотим рукам" та чавунним головам "видатних" науковців країни-агресора, які днями й ночами втілюють у життя "передові технології" розпилу грошей.

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерс продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Наступний епізод анімаційного серіалу "Хробаки" розповідає про незламну боротьбу “бойових” комарів, бліх та гусаків з російськими загарбниками. Ви побачите всю правду без купюр про те, як “біомутанти” під керівництвом розвідки України взяли під повний контроль все, що відбувається на Росії, а її громадяни навіть не підозрюють про це…

Читайте також: "Зобов'язані платити все": Жителям Сєвєродонецька оголосили тарифи на воду та норми витрати на 1 особу

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк