28.10.2023, 16:19

Окупанти майже знищили місто: У мережі з'явилися кадри з Авдіївки

Авдіївка

Окупаційні війська продовжують нищити Авдіївку Донецької області, рівняючи місто з землею.

Кадри понівеченого міста оприлюднив ТГ - канал ]]>"ТРК Донбас Онлайн"]]>, передає Час Пік.

За останні тижні місто відбило десятки ворожих штурмів та масованих атак, а обстріли тут вже стали звичними. Але не дивлячись на шалену небезпеку, в Авдіївці досі лишаються цивільні – у кожного своя причина, щоб не виїжджати.

Так зараз виглядає Авдіївка – її окупанти продовжують рівняти з землею:

​​​​​​​ ​​​​​​​ ​​​​​​​

Як повідомлялось раніше, російські окупанти почали рідше обстрілювати Авдіївку, однак до міста тимчасово припинили постачати гуманітарну допомогу через небезпеку.

Нагадаємо, що війська РФ зазнали значних втрат поблизу Авдіївки Донецької області. Це може підірвати наступальний потенціал РФ, оскільки компенсувати втрати буде важко. За словами речника Таврійського угруповання військ України полковника Олександра Штупуна, з 10 жовтня окупанти втратили поблизу Авдіївки та Мар'їнки 400 одиниць техніки та 5000 військових. Аналітики припускають, що такі втрати можуть підірвати наступальний потенціал країни-агресорки в довгостроковій перспективі. 

Пропонуємо до перегляду:

Цей епізод присвячений "золотим рукам" та чавунним головам "видатних" науковців країни-агресора, які днями й ночами втілюють у життя "передові технології" розпилу грошей.

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерс продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Наступний епізод анімаційного серіалу "Хробаки" розповідає про незламну боротьбу “бойових” комарів, бліх та гусаків з російськими загарбниками. Ви побачите всю правду без купюр про те, як “біомутанти” під керівництвом розвідки України взяли під повний контроль все, що відбувається на Росії, а її громадяни навіть не підозрюють про це…

Читайте також:

У школярів окупованої Луганщини загарбники перевіряють мобільні телефони 

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк