07.11.2023, 19:50

"Немає таких цін": за скільки "продають" квартири в окупованому Рубіжному

рубежное

У тимчасово окупованому Рубіжному, як і в Лисичанську та Сєверодонецьку, відбувається "розпродаж" нерухомості. Ціни на квартири та будинки необґрунтовано високі.

Про ситуацію з продажем нерухомості в окупації повідомляє Telegram-канал "]]>Трикутник]]>", передає Час Пік.

Судячи з інформації, що фігурує у мережі, охочі купити житло в окупованих містах є. Проте ціни вражають. Вартість будинку в зруйнованому Рубіжному може вимірюватись у мільйонах російських рублів.

Користувачі мережі зазначають, нечувані ціни на житло без комунікацій у знищених містах ґрунтуються на тому, що ще не всі зрозуміли реальну обстановку.

"Ще не зрозуміли, що роботи в місті немає, зв'язку немає тощо. Коли зрозуміють, що в місті залишаться люди похилого віку та ті, кому нікуди податися, з обставинами різними, тоді ціни впадуть", - пишуть у мережі.

Нагадаємо, раніше юристи пояснювали, що будь-які операції з нерухомістю на окупованій території України є незаконними та закликають не зв'язуватися з окупаційними органами та інстанціями, адже подібна взаємодія може обернутися відповідальністю перед законом.

Пропонуємо до перегляду:

Цей епізод присвячений "золотим рукам" та чавунним головам "видатних" науковців країни-агресора, які днями й ночами втілюють у життя "передові технології" розпилу грошей.

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерс продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Наступний епізод анімаційного серіалу "Хробаки" розповідає про незламну боротьбу “бойових” комарів, бліх та гусаків з російськими загарбниками. Ви побачите всю правду без купюр про те, як “біомутанти” під керівництвом розвідки України взяли під повний контроль все, що відбувається на Росії, а її громадяни навіть не підозрюють про це…

Читайте також: У Сєвєродонецьку оголосили про знесення будинків: що власники квартир можуть зробити зараз

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк