09.11.2023, 12:52

Ситуація з опаленням, полювання на зрадників та тотальний контроль: Лисогор розповів, що відбувається на Луганщині

что происходит на оккупированной Луганщине

На захопленій території Луганщини окупанти намагаються жорстко контролювати місцеве населення. Тим часом, зрадники та колаборанти перестали почуватися у безпеці.

На окупованій Луганщині триває ліквідація зрадників. Як зазначив голова Луганської ОВА Артем Лисогор, зрадники гинуть, бо потрібно відповідати за злочини проти України, повідомляє Час Пік.

Нагадаємо, в окупованому Луганську 8 листопада під час вибуху авто загинув "екс-начальник міліції ЛНР". У Головному управлінні розвідки Міністерства оборони України ]]>заявили ]]>про причетність до ліквідації зрадника Михайла Філіпоненка.

Артем Лисогор зазначив, що крім українських спецслужб на колаборантів полюють російські куратори, оскільки зрадники не потрібні нікому.

На окупованій Луганщині продовжується гноблення місцевого населення. Росіяни посилюють контррозвідувальний режим та проводять фільтраційні заходи. Окупанти намагаються всіляко контролювати людей, зокрема дітей. У школярів перевіряють телефони, а вчителів змушують доносити на учнів.

Лисогор розповів також про ситуацію із централізованим опаленням в окупованих містах. За його словами, вона – критична.

Тим часом окупанти планують запустити пересувні "культурні центри" на Луганщині.

Пропонуємо до перегляду:

Цей епізод присвячений "золотим рукам" та чавунним головам "видатних" науковців країни-агресора, які днями й ночами втілюють у життя "передові технології" розпилу грошей.

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерс продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Наступний епізод анімаційного серіалу "Хробаки" розповідає про незламну боротьбу “бойових” комарів, бліх та гусаків з російськими загарбниками. Ви побачите всю правду без купюр про те, як “біомутанти” під керівництвом розвідки України взяли під повний контроль все, що відбувається на Росії, а її громадяни навіть не підозрюють про це…

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк