09.11.2023, 14:39

"Воду вичерпуємо відрами": в двох словах про ремонт дахів у Сєвєродонецьку

Иллюстративное фото / ТАСС

В окупованому Сєвєродонецьку тривають показові ремонтні роботи у будинках, які вціліли після бойових дій та обстрілів. Після "ремонту" сєвєродончани не знають куди бігти, щоб доробили та переробили такий "ремонт по-кацапськи".

Російські пропагандисти люблять розповідати, як "відроджується" окупований Сєвєродонецьк та як активно ведуться у місті ремонти потшкоджених будинків, повідомляє Час Пік.

Їм підспівують "почекуни" та колаборанти, які стверджують, що місто "активно відновлюється", через що мешканці сусідніх міст їх "проклинають та люто заздрять".

При цьому всі недоробки та огріхи, а також невдоволення "щасливчиків" з відремонтованих російськими будівельниками-гастролерами будинків залишаються за кадром.

Новим лихом сєвєродончан стали "відремонтовані" дахи. У мережі вже показували, як "ремонтують" дахи у Сєвєродонецьку. Можна сказати, що мешканцям цих будинків ще "пощастило", є будинки, де ремонт закінчився одразу після розбирання старого даху.

Закінчилося відрядження у гастарбайтерів чи фінансування? Немає будматеріалів чи з'явився "важливіший" об'єкт? А може, просто пропагандистський сюжет вже знято й більше не потрібно створювати видимість ремонту?

У будь-якому випадку, сєвєродончани залишилися віч-на-віч зі своєю бідою. В їхніх квартирах буквально йдуть дощі, і вони не знають, куди бігти по допомогу. Цікаво, чи допоможуть їм подаровані обігрівачі, якими сєвєродончан "ощасливили" на камеру.

Тим часом стало відомо, що мешканців багатоквартирних будинків окупаційна влада змусить вносити внески на капітальний ремонт житла. Халява закінчується...

Пропонуємо до перегляду:

Цей епізод присвячений "золотим рукам" та чавунним головам "видатних" науковців країни-агресора, які днями й ночами втілюють у життя "передові технології" розпилу грошей.

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерс продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Наступний епізод анімаційного серіалу "Хробаки" розповідає про незламну боротьбу “бойових” комарів, бліх та гусаків з російськими загарбниками. Ви побачите всю правду без купюр про те, як “біомутанти” під керівництвом розвідки України взяли під повний контроль все, що відбувається на Росії, а її громадяни навіть не підозрюють про це…

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк