18.11.2023, 22:29

На окупованій Херсонщині росіяни не можуть забезпечити опалювальний сезон, - ЦНС

котельная

Захоплені росіянами населені пункти Херсонської області не готові до опалювального сезону, в котельнях немає достатніх запасів вугілля.

Про це ]]>повідомляє]]> Центр національного спротиву, передає Час Пік.

"Багато котелень на тимчасово окупованих територіях Херсонської області досі не мають запасів вугілля на зиму. Це пов'язано з тим, що ціни на вугілля на ТОТ зросли втричі в порівнянні з минулим роком, а окупаційні адміністрації досі не поспішають виділяти додаткові кошти на забезпечення проходження опалювального сезону", - йдеться у повідомленні.

Також, як зазначають у ЦНС, значно зросли ціни на дрова. Тож мешканці приватних будинків позбавлені можливості підготуватися до зими.

Нагадаємо, мешканці окупованого Лисичанська Луганської області не можуть отримати від росіян обіцяну компенсацію на придбання вугілля.

Пропонуємо до перегляду:

Цей епізод присвячений "золотим рукам" та чавунним головам "видатних" науковців країни-агресора, які днями й ночами втілюють у життя "передові технології" розпилу грошей.

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерс продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Наступний епізод анімаційного серіалу "Хробаки" розповідає про незламну боротьбу “бойових” комарів, бліх та гусаків з російськими загарбниками. Ви побачите всю правду без купюр про те, як “біомутанти” під керівництвом розвідки України взяли під повний контроль все, що відбувається на Росії, а її громадяни навіть не підозрюють про це…

Читайте також: "Кажуть, не положено": Жителі Лисичанська та Сєвєродонецька не можуть отримати компенсацію за пошкоджене майно

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк