20.11.2023, 09:25

"Діліться, більше немає": В окупованому Сєвєродонецьку спостерігається гостра нестача ліків

В оккупированном Северодонецке наблюдается острая нехватка лекарств

В окупованому Сєвєродонецьку російські волонтери роздавали ліки. Але судячи з відео, привезли мало й не те, що сьогодні потрібно людям, що залишилися в окупації.

У мережі з'явилося відео, як в окупованому Сєвєродонецьку російські волонтери роздають ліки. Опубліковано відео на Telegram-каналі "]]>ТРИБУН]]>", повідомляє Час Пік.

Сумне видовище...

Сьогодні в окупованому місті спостерігається гостра нестача необхідних ліків, у тому числі життєво важливих.

Якщо раніше у Сєвєродонецьку буквально на кожному розі працювала аптека, в якій був широкий асортимент ліків, товарів медичного призначення, медтехніки, товарів для здоров'я, дитячого харчування та лікувальної косметики, то сьогодні у місті важко знайти працюючу аптеку.

Навіть якщо пощастить, сєвєродончани будуть розчаровані – запас лікарських препаратів там невеликий, він поповнюється лише двічі на місяць. У сезон гострих респіраторних захворювань нестача медикаментів відчувається ще більше.

До російського "визволення" в аптеках Сєвєродонецька можна було купити будь-які ліки. Сьогодні в місті спостерігається гострий дефіцит препаратів.

Безкоштовна роздача не врятує ситуацію, тому що російські волонтери привозять мало й зовсім не те, що потрібно людям похилого віку, у яких є цілі "букети" різних захворювань.

А російські "благодійники" навіть звичайними гірчичниками пропонують "поділитися", бо мало...

"Завіса!", "Жах", "Стояти з простягнутою рукою... Раніше заходили і купляли в аптеках все спокійно. А зараз дивишься на їх обличчя, готові перегризти горлянку один одному за таблетки... Одне питання після кожної такої новини - це те чого ви чекали??? Це ради цього наше місто зруйновали?" "Ось воно… майбутнє рососії… Одні пенсіонери", "Ну погано жилося, коли все було...", "Зате халява...", - коментують відео українці.

Нагадаємо, у мережі з'явилося свіже відео з окупованого Сєвєродонецька. Місцеві пенсіонери розповіли, як виживають у окупованому зруйнованому місті. Як пишуть про життя у "руському мирі" жителі Сєвєродонецька, Лисичанська та Рубіжного: "Лайно і сміття наша реальність".

Пропонуємо до перегляду:

Цей епізод присвячений "золотим рукам" та чавунним головам "видатних" науковців країни-агресора, які днями й ночами втілюють у життя "передові технології" розпилу грошей.

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерс продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Наступний епізод анімаційного серіалу "Хробаки" розповідає про незламну боротьбу “бойових” комарів, бліх та гусаків з російськими загарбниками. Ви побачите всю правду без купюр про те, як “біомутанти” під керівництвом розвідки України взяли під повний контроль все, що відбувається на Росії, а її громадяни навіть не підозрюють про це…

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк