15.12.2023, 19:18

86 військовослужбовців з Кремінної отримали фінансову допомогу

выплаты для военных

86 військовослужбовцям із Кремінної, які захищають Україну, надали фінансову допомогу. Виплата допомоги триває.

Про це ]]>повідомляє]]> пресслужба Луганської ОВА у Telegram, передає Час Пік.

Захисники з Кремінної отримали кошти з місцевого бюджету на загальну суму 860 тисяч гривень за програмою надання одноразової допомоги мешканцям Кремінської громади на 2023 рік. Вона надається, зокрема, сім'ям військовослужбовців з нагоди народження дитини.

"Підтримку у розмірі 10 тисяч гривень вже отримала одна родина військового з Кремінної. У жовтні 2023 року на світ з'явилася маленька українка. Тато дівчинки захищає нашу державу в лавах ЗСУ. Це перше немовля молодої сім'ї. Також у рамках програми виплати отримали військовослужбовці для лікування та реабілітації у зв'язку з пораненням і сім'ї загиблих військових", - йдеться у повідомленні.

У ЛОВА зазначають, що виплата допомоги кремінянам продовжується. Звертатися слід за телефоном: 095 820 71 24.

Підтримку від громади отримуватимуть також співробітники поліції та рятувальники, які безпосередньо беруть участь у бойових діях.

Пропонуємо до перегляду:

Напередодні новорічних свят гурт FoxBox презентує свою нову роботу "Новий рік". Пісня заряджена драйвом та святковим настроєм, тож не пропустіть прем’єру. Композиція входить до альбому "Задля тебе".

Дивіться також:

Пісня гурту FoxBox "Задля тебе" закликає у цей непростий для всіх українців час оберігати один одного, не забувати казати про свої почуття тим, хто поряд, підтримувати наших мужніх воїнів на лінії вогню та не соромитися висловлювати свою любов до рідної країни. Українці вже показали, що разом ми – сила! І перемога обов’язково буде за нами!

Читайте також: Відчуйте себе вдома: як приготувати коронну страву Луганщини на Новий рік і не тільки

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк