18.12.2023, 09:38

"Вдруге за два місяці": В "ЛНР" оголосили про боротьбу з високими цінами

гроші

 У так званій "ЛНР" оголосили про боротьбу з високими цінами. Таке рішення ухвалюють вже вдруге за останні два місяці.

Про це пише ]]>пресслужба Луганської ОВА]]>, передає Час Пік.

Раніше у жовтні вийшов наказ так званого "міністерства промисловості та торгівлі", однак особливих змін не відбулось:

"Спробували встановити ціни на харчі майже за собівартістю, а саме із націнкою лише у 5 %. Зробили декілька показових перевірок, які не торкнулися торговельних мереж з рф. На тому і зупинилися", — зазначили в ЛОВА.

Однак у межах підготовки до президентських виборів в Росії, окупанти вирішили повторити свої обіцянки. Тепер псевдоглава ЛНР підписав наказ "Про регулювання цін та (або) їх граничних рівнів на окремі види товарів у період дії воєнного стану".

"Також він рекомендував своїй "народній раді" запровадити адміністративну відповідальність за порушення регулювання", — додали в пресслужбі.

Так у Сєвєродонецьку за кілограм картоплі "просять" 20 рублів, а за вхідні двері необхідно "викласти" майже три пенсії. Про це свідчать фото, які публікують мешканці міста у чатах.

А в Рубіжному ціни порівнюють з московськими, щоправда, рівень життя кардинально відрізняється. Вартість десятка яєць сягає 180 російських рублів.

Пропонуємо до перегляду:

Напередодні новорічних свят гурт FoxBox презентує свою нову роботу "Новий рік". Пісня заряджена драйвом та святковим настроєм, тож не пропустіть прем’єру. Композиція входить до альбому "Задля тебе".

Дивіться також:

Пісня гурту FoxBox "Задля тебе" закликає у цей непростий для всіх українців час оберігати один одного, не забувати казати про свої почуття тим, хто поряд, підтримувати наших мужніх воїнів на лінії вогню та не соромитися висловлювати свою любов до рідної країни. Українці вже показали, що разом ми – сила! І перемога обов’язково буде за нами!

Читайте також: На окупованій Луганщині взялися за авто з "неправильними" номерами

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк