08.01.2024, 10:19

На Харківщині ракета поцілила у будинок, є загиблі: наслідки ракетної атаки по Харкову та області

харьковская область

Вранці 8 січня росіяни завдали масованого ракетного удару по території України. Зокрема, вибухи пролунали у Харкові та області.

Про ситуацію в регіоні ]]>повідомляє]]> голова Харківської ОВА Олег Синєгубов у Telegram, передає Час Пік.

За його словами, у Змієві ракета влучила у приватний будинок, є загиблі.

"Близько 07:00 ворог обстріляв м. Зміїв Чугуївського району. Пошкоджено приватний будинок. З-під завалу витягли 90- та 60-річних чоловіків. Ще одна жінка залишається під завалами", - йдеться у повідомленні.

Крім того, окупанти завдали щонайменше чотирьох ракетних ударів по обласному центру. Тип ракет встановлюється.

"Пошкоджено підприємство, навчальний заклад. Травмовано 53-річну жінку, стан легкий. Постраждалу госпіталізували", - повідомив про ситуацію в Харкові голова ОВА.

Нагадаємо, росіяни вдарили також по Дніпропетровській області та Запоріжжю. У Кривому Розі ракета влучила по торговельному центру, пошкоджено понад 20 приватних будинків.

Пропонуємо до перегляду:

Лисичанська студія "Час Пікчерс продакшн" представляє невеличкі сатиричні історії веселих хробачків з інтригуючим сюжетом, які іноді дійсно нагадують реалії сьогодення. Але запевняємо вас – це все вигадка автора;), інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Дивіться також:

Наступний епізод анімаційного серіалу "Хробаки" присвячений незламній боротьбі “бойових” комарів, бліх та гусаків із російськими загарбниками. Ви побачите всю правду без купюр про те, як “біомутанти” під керівництвом розвідки України взяли під повний контроль все, що відбувається на Росії, а її громадяни навіть не підозрюють про це…

Читайте також: Окупанти вдарили по житлових районах Запоріжжя, відомо про постраждалих

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк