11.01.2024, 21:42

Окупанти не полишають надії набрати студентів до своїх псевдоуніверститетів: деталі

внз

На тимчасово окупованих територіях України російська "адміністрація" вирішила створити фейкові вищі навчальні заклади, використовуючи захоплені приміщення українських університетів.

Про це сьогодні повідомили у пресслужбі ]]>Центру національного спротиву]]>, передає Час Пік.

За попередньою інформацією, більшість викладачів вищих закладів освіти покинула регіон, однак окупанти, залучивши підтримку маргінальних елементів та набравши команду осіб без фахової освіти, почали видавати "дипломи" кожному бажаючому.

Студенти, які вступають у ці "ВНЗ", обходяться без вступних іспитів, а "освіта" надається абсолютно безкоштовно, оскільки платити за це ніхто не буде. Проте, навіть за таких умов, "виші" фактично залишаються напівпорожні, оскільки молодь відходить з регіону, який росіяни визначили на виживання.

Окупаційні "адміністрації" вже оголосили, що й у наступному навчальному році "навчання" також буде проводитися без іспитів та буде безоплатним, у сподіванні набрати більше студентів. Однак цей крок здається сумнівним, оскільки реальна якість "освіти" і визнання таких "дипломів" залишаються під великим питанням...

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що загарбники вигадали новий спосіб спонукати українців на тимчасово окупованих територіях отримувати паспорт РФ. Так, на ТОТ Херсонщини росіяни видають пільгове вугілля, але лише за наявності російського паспорта.

Пропонуємо до перегляду:

Лисичанська студія "Час Пікчерс продакшн" представляє невеличкі сатиричні історії веселих хробачків з інтригуючим сюжетом, які іноді дійсно нагадують реалії сьогодення. Але запевняємо вас – це все вигадка автора;), інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Дивіться також:

Наступний епізод анімаційного серіалу "Хробаки" присвячений незламній боротьбі “бойових” комарів, бліх та гусаків із російськими загарбниками. Ви побачите всю правду без купюр про те, як “біомутанти” під керівництвом розвідки України взяли під повний контроль все, що відбувається на Росії, а її громадяни навіть не підозрюють про це…

Читайте також: У мережі з'явилися січневі кадри з Рубіжного

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк