12.01.2024, 15:23

Руїни школи, розбитий автовокзал та будинки: у мережі показали свіжі кадри з окупованого Рубіжного

Місто Рубіжне на Луганщині знаходиться занадто близько до лінії розмежування, і продовжує відчувати на собі обстріл армії РФ. Практично щодня в міських чатах повідомляють про гучні звуки виходів з російської зброї - з околиць міста загарбники завдають ударів по Серебрянського лісництва.

Декілька днів тому російська авіація випадково скинула на місто авіабомбу КАБ-250, передає Час Пік з посиланням на регіональні пабліки.

При спробах ліквідації боєприпасу місцеве населення змушене було переміститися до пунктів тимчасового розміщення.

За даними Луганської ОВА, цивільних там допитували, перевіряли документи та мобільні телефони – хоч і зв'язку та інтернет у Рубіжному відсутні. Коли городяни повернулися до будинків, виявилося, що там, за їх відсутності, було проведено ретельні обшуки.

Свіжі кадри із міста публікують у мережі очевидці.

На відео можна побачити руїни спортзалу школи №10 в окупованому Рубіжному. На фото: будівля місцевої адміністрації, розбита будівля автостанції та супермаркет "АТБ", який росіяни переобладнали в "Bazar", 7 мікрорайон.

 

​​​​​​​  ​​​​​​​ ​​​​​​​ ​​​​​​​

Читайте також: Кадри з окупованого Рубіжного: російські пропагандисти та "почекуни" розповіли, як знешкодили бомбу, яка впала на місто

Пропонуємо до перегляду:

Лисичанська студія "Час Пікчерс продакшн" представляє невеличкі сатиричні історії веселих хробачків з інтригуючим сюжетом, які іноді дійсно нагадують реалії сьогодення. Але запевняємо вас – це все вигадка автора;), інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Дивіться також:

Наступний епізод анімаційного серіалу "Хробаки" присвячений незламній боротьбі “бойових” комарів, бліх та гусаків із російськими загарбниками. Ви побачите всю правду без купюр про те, як “біомутанти” під керівництвом розвідки України взяли під повний контроль все, що відбувається на Росії, а її громадяни навіть не підозрюють про це…

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк