18.01.2024, 12:00

Поїзди до Москви, великі зарплати та покращення умов праці залізничників: у "ЛНР" будують "великі" плани

Иллюстративное фото / Открытый источник

Окупанти продовжують впроваджувати в життя проєкт створення підприємства "Залізниці Новоросії". У структуру нової організації перевели колектив та майно "Луганської залізниці", що залишилися на окупованій території.

Колектив та майно "Луганської залізниці" 1 січня 2024 р. перейшли до структури так званого федерального державного підприємства "Залізниці Новоросії". Про це повідомляють інформаційні ресурси т.зв. "ЛНР" та російські ЗМІ, передає Час Пік.

Як заявили у керівництві Луганської філії "Залізниць Новоросії", колектив було повністю збережено. (Ну, мабуть тих, кого не відправили у "м'ясні штурми" в ході "могилізації").

Також людям наобіцяли, що у структурі нового підприємства очікується збільшення заробітної плати та покращення умов праці. (Наобіцяли багато, набрехали ще більше!)

"У перспективі буде й модернізація, й додаткове фінансування, й відновлення того, що зруйновано. Є певні програми", - заявив заступник директора луганської філії.

Російські окупанти почали будувати "великі плани" щодо створення підприємства "Залізниці Новоросії", яке об'єднає залізниці "ЛНР", "ДНР", Запорізької та Херсонської областей, ще навесні 2023 року.

Згідно з планом заходів на 2023-2025 рр. за 3 роки планують відновити 86 об'єктів залізничної інфраструктури. Наголошується, що першочерговим об'єктом відновлення стане вокзальний комплекс Маріуполя. У планах, зокрема, запуск залізничного сполучення між окупованим Луганськом та Москвою.

Ну, будувати плани та обіцяти "визволителі" вміють. Жителі територій, окупованих ще у 2014 році, досі чекають на обіцяні сучасні вокзали, нескінченний пасажиропотік та поїздки до Москви у комфортабельних поїздах...

У березні 2023 року (Не минуло й 10 років!) окупанти гордо заявили, що між Донецькою та Луганською областю відновлено залізничне сполучення. Тепер щодня "звільнені" жителі можуть "подорожувати" між т.зв. "ЛНР" та "ДНР".

Тепер окупанти знову обіцяють все "відбудувати та відновити". Але є один нюанс...

Як заявляють окупанти, вони "всегда готовы", але маршрути потягів пролягатимуть поблизу лінії бойового зіткнення, що дуже небезпечно для людей. Ці виправдання означають лише одне: ніхто нічого не відновлюватиме, а обіцянки оккупантів так й залишаться порожніми словами...

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк