23.01.2024, 14:33

У мережі розповіли, як йдуть справи з "відновленням" окупованого Новодружеська на Луганщині

Луганская, Новодружеск / Архивное фото

У мережі розповіли про відновлювальні роботи в окупованому Новодружеську поблизу "звільненого" Лисичанська. Точніше, про їхню відсутність...

Жителі окупованого міста Новодружеськ на Луганщині продовжують жити, як у Кам'яному віці. Незважаючи на те, що місто знаходиться у безпосередній близькості від Лисичанська, про Новодружеськ та його мешканців наче забули, повідомляє Час Пік.

Жителі Новодружеська продовжують жити без світла та води, про опалення навіть не мріють. Відновлювальні роботи у місті окупанти навіть не розпочинали, хоча місто було "звільнено" ще влітку 2022 року.

Крім того, мешканці Новодружеська скаржаться, що місто ніби відрізане "від цивілізації", оскільки навіть обіцяні автобуси, маршрут яких пролягає через Новодружеськ, до міста просто не заїжджають. Дістатися до сусідніх Привілля, Лисичанська та Сєвєродонецька стало проблематично.

Тим часом російські пропагандисти розповідають у "правдивих" новинах, як "відновлюється" Лисичанськ та "життя налагоджується". Як заявили в окупаційній адміністрації міста, у двох мікрорайонах Лисичанська запустили опалення, а Татарстан допоміг Лисичанську позбутися навали гризунів.

Жителі окупованого Новодружеська про такі "покращення" поки що можуть лише мріяти...

оккупированный Новодружеск оккупированный Новодружеск

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк