28.01.2024, 09:09

Зупинена котельня та гігантські рахунки за світло: як справи з опаленням у Сєвєродонецьку

отопление в северодонецке

У тимчасово окупованому Сєвєродонецьку Луганської області у розпал зими люди залишилися без тепла - вийшла з ладу єдина котельня. Мешканці, які обігрівалися електрикою, одержують "фантастичні" рахунки за комунальні послуги.

Як справи з опаленням у Сєвєродонецьку - ]]>повідомляє]]> Луганська ОВА в Telegram, передає Час Пік.

У ЛОВА підтвердили інформацію із соцмереж про припинення роботи єдиної в місті котельні, відремонтувати яку до зими росіяни так і не захотіли.

"Про терміни відновлення вони, звичайно, не повідомляють. Хоча і до аварії ця котельня та кілька встановлених у кварталах модульних осередків не змогли забезпечити нормативними показниками навіть обрані загарбниками будинки. Майже всі, хто мав електроприлади, були змушені ними користуватися, за що вже отримали відповідні рахунки", - йдеться у повідомленні.

Варто зазначити, що так званий "ремонт" теплотрас у Сєвєродонецьку виявився неякісним. Це також ускладнює проблему опалення. У мережі зазначають, що основна частина міста - від 80% до 90% - страждає від відсутності опалення.

Проте місцеве "керівництво" непокоїть зовсім інше. Так, гауляйтер Сєвєродонецька Микола Моргунов чудово почувається у московських відрядженнях і більше стурбований роздачею пропагандистської літератури дітям Сєвєродонецька.

Читайте також: У Лисичанську та Сєвєродонецьку так їли? Як приготувати відому страву Луганщини з "секретним" інгредієнтом

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк