03.02.2024, 08:19

Сірий похмурий та безлюдний: У мережі з'явилися нові відео з окупованого Лисичанська

Оккупированный Лисичанск / Фото: Алексей Белкин

Російська пропагандисти та окупаційна влада продовжують стверджувати, що "звільнений" Лисичанськ "відроджується" й життя у жителів міста "налагоджується". Але кадри, зняті в окупованому Лисичанську, говорять про інше.

Російським пропагандистам та місцевій владі підтакують "почекуни", стверджуючи, що жити в "руському мирі" стало краще. Вони існують без елементарних умов для життя, й при цьому нахвалюють окупантів, які зруйнували місто та змушують їх виживати у нелюдських умовах, повідомляє Час Пік.

У мережі з'явилися нові відео з окупованого Лисичанська. Невеликі ролики, зняті в різний час, красномовно свідчать про те, що життя у місті наче завмерло...

На кадрах сіре похмуре місто. Зруйновані будівлі, пустельні вулиці та російські триколори...

На другому відео добре видно, що у місті повно російських військових. При цьому абсолютно не видно людей, які за словами окупаційної влади "масово повертаються" до міста. Безлюдне місто та розбиті дороги...

Сьогодні в окупованому Лисичанську багатолюдно лише на ринку та в місцях, де роздають безкоштовну їжу. Окупанти продовжують підгодовувати людей.

Варто зазначити, що якщо у Лисичанську "влада" хоч щось планує робити, то сусідній Новодружеськ, наче відрізаний "від цивілізації".

Читайте також: "Красиві обіцянки та страшна реальність": Окупанти знову заявили про наміри відновити Лисичанськ

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк