03.02.2024, 10:15

У Рубіжному триває незаконний злам житла: з'явився новий список квартир, що підлягають "огляду"

В Рубежном продолжается незаконный взлом жилья

В окупованому Рубіжному на Луганщині "визволителі" продовжують створювати ілюзію відновлення міста. Коли почнеться це "відродження" поки незрозуміло, але злам пустуючих квартир йде повним ходом.

У Рубіжному під виглядом підготовки до "ремонтних робіт" окупанти продовжують зламувати порожні квартири. Виявляти такі квартири їм із задоволенням допомагають місцеві любителі "руського миру", повідомляє Час Пік.

Щоб надати видимість законності, перед зламом чужих квартир окупаційна адміністрація "просить" власників надати доступ до квартир для "огляду". З'явився новий список квартир, які незабаром будуть взкриті.

Що буде з такими квартирами після зламу дверей, вже добре знають жителі Рубіжного, Лисичанська та Сєвєродонецька.

Мешканці Рубіжного скаржаться в мережі на незаконне розкриття та тотальне розкрадання квартир, що вціліли. У деякі з них нахабно заселяються "понаїхавші".

Російські пропагандисти постійно розповідаю, як "налагоджується життя" у Рубіжному. Однак правда про життя в Рубіжному все одно вилазить назовні. Жити в окупованому місті складно й небезпечно, хоча б тому, що будь-якої миті російський літак може "випадково упустити" на місто чергову бомбу.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк