25.02.2024, 13:01

"Заздрити нічому": Росіяни визнають, що умови життя у Сєвєродонецьку далекі від ідеальних

россияне признают, что условия жизни в Северодонецке далеки от идеальных

Російські "волонтери", які побували з "гуманітарною місією" в окупованому Сєвєродонецьку, визнали, що місто сповнене нужденних людей, які живуть у нелюдських умовах.

Росіяни, що входять до т.зв. бойового братства "За Державу обидно!" й які називають себе "волонтерами", розповідають, що постійно привозять гуманітарну допомогу до "звільненого" Сєвєродонецька. Проте, продуктів постійно не вистачає, оскільки у місті повно людей із "найзахищеніших категорій населення", передає Час Пік.

Як звітують "волонтери", вони кілька разів привозили до Сєвєродонецька продукти, але щоразу допомоги людям не вистачало. За словами росіян, гуманітарку отримують як нужденні сєвєродончани, так і жителі прилеглих населених пунктів - Лисичанська, Кремінної та Рубіжного.

Окупанти "співчутливо" розповідають, що у Сєвєродонецьку проживає дуже велика кількість біженців з "червоної зони", а люди "фактично живуть у прифронтових умовах".

"Більш того, соціально-побутові умови, в яких проживають біженці та місцеві жителі, залишають бажати кращого, найчастіше немає ані води, ані світла", - визнають росіяни. При цьому вони не забувають похвалитися, що люди завжди "щиро вдячні" росіянам за допомогу.

Поки одні "волонтери" возять до Сєвєродонецька подачки, підгодовуючи місцеве населення, інші продовжують мародерити в квартирах зруйнованого міста. Тим часом, на ВОТ окупанти "націоналізують" житло українців, й навіть за гроші пускають "туристів" подивитися на зруйновані міста.

оккупированный Северодонецк оккупированный Северодонецк

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк