02.03.2024, 10:22

На Луганщині збираються підвищити комунальні тарифи до "загальноросійського рівня"

коммунальные тарифы

На тимчасово окупованій території Луганської області збираються підвищити вартість комунальних послуг до "загальноросійського рівня".

Про це ]]>повідомляє]]> пресслужба Луганської ОВА у Telegram, передає Час Пік.

"Так звана "Народна рада ЛНР" збирається вже цього року підвищити тарифи на комуналку. На різні види послуг вони збільшаться до 19% з 1 липня. І це лише перший етап. Тарифна сітка ЖКП захопленої Луганщини зростатиме до загальноросійських показників. Основне завдання. окупантів - встановлення економічно обґрунтованих тарифів. Знижок більше не буде", - йдеться у повідомленні.

У ЛОВА зазначають, що в прифронтових окупованих містах населення вже сьогодні незадоволене низькими соціальними виплатами та великими рахунками за комунальні послуги. І чи зможуть люди оплачувати рахунки - невідомо.

Варто зазначити, що піднімати до загальноросійського рівня пенсійні виплати ніхто не збирається. Наприклад, жителі Лисичанська зіштовхнулися з проблемами при нарахуванні та перерахунку пенсій. Навіть за наявності стажу на "шкідливому" виробництві виплати ледве відповідають російській мінімалці.

Читайте також: Квартири - не для місцевих: скільки зараз коштує житло в Лисичанську і чому не варто дивуватися

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк