24.03.2024, 10:39

"Аналагавнєт": Росіяни подарували Лисичанську "сучасний" автомобіль швидкої допомоги

​​​​​​​"Аналагавнет": Россияне подарили Лисичанску "новую скорую"

Окупаційна адміністрація Лисичанська похвалилася черговим "крутим подарунком" від росіян. Подарунок вручала "важна особа" добре відома мешканцям Лисичанська та Сєвєродонецька.

Окупаційна адміністрація Лисичанська ]]>похвасталася ]]>новим подарунком від "російських братів-благодійників". Лисичанськ отримав новий автомобіль медичної допомоги. Але є нюанс, повідомляє Час Пік.

Якщо лисичани одразу представили сучасне укомплектоване авто "швидкої допомоги", поспішаємо їх розчарувати - Лисичанську знову дістався "перевірений роками УАЗ". Рівно рік тому, у березні 2023 р., Татарстан вже робив Лисичанську такий "шикарний" подарунок.

Сергій Гайдай, який на той час був головою Луганської ОВА, порівняв автопарк "швидких" на Луганщині при Україні та автомобілі медичної допомоги у "ЛНР". На зміну десяткам новеньких "Citroen", сучасно укомплектованих для медицини катастроф, які Луганщина почала отримувати перед війною, прийшли російські "буханки"...

Цікавим є й персонаж, який вручив гауляйтеру Лисичанська ключі від т.зв. "швидкої". Це священнослужитель Лисичанського Свято-Тихвінського храму Андрій Павленко, який після нападу РФ на Україну активно співпрацював з ворогом та "зливав" окупантам інформацію про військових ЗСУ, які дислокуються у Сєвєродонецьку, а також здавав своїх парафіян.

поп-предатель Андрей Павленко

У грудні 2022 року священика було засуджено до 12 років позбавлення волі за держзраду. А потім в рамках обміну полоненими його відправили до РФ, обмінявши на громадянина США Мурекезі Суеді та українських військовополонених. Забирати "цінного агента" приїжджав сам Пригожин.

Тепер поп-зрадник із задоволенням роздає інтерв'ю російським пропагандистам та "обдаровує" жителів Сєвєродонецька та Лисичанська...

Тим часом, Луганська ОВА повідомляє, що хворіти на мешканців окупованих територій "небезпечно для життя". Мало того, що немає необхідних ліків, висококласних лікарів, то ще й "швидкі" на виклик приїжджають за кілька годин...

"Колаборанти з так званої "ЛНР" неодноразово хизувалися буцімто наданими росією новими автомобілями екстреної медичної допомоги. Сюжети для ТБ зняли, новини видали, а проблема з викликом швидкої залишається навіть в Луганську.

На відміну від прифронтових міст, там лікарів можна викликати, не виходячи з квартири і скориставшись мобільним телефоном. Проте, це не пришвидшує надання допомоги.

На минулому тижні стало зле жінці з Ювілейного, який має власну підстанцію швидкої. Але автівка з медиками приїхала лише за три години, коли серце луганчанки зупинилося. Пояснили тим, що чергувала лише одна бригада", - йдеться у повідомленні ЛОВА.

Читайте також:

Добровільне заклання, або Як жителі Лисичанська, Сєвєродонецька та Рубіжного ставлять хрест на своєму майбутньому

"Десять років по тому": Як змінився Луганськ за 10 років існування в "руському мирі"

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк