21.04.2024, 12:39

На окупованій Луганщині рівень надання медичної допомоги залишається катастрофічно низьким

Иллюстративное фото / Открытый источник

Мешканці окупованої Луганщини продовжують скаржитися на якість медичної допомоги. Точніше, на її відсутність. Навіть "швидкі" в "ЛНР" перетворилися на звичайний транспортний засіб, здатний перевезти хворого, а не надати необхідну термінову допомогу.

Поки гауляйтер окупованої території Луганщини Леонід Пасічник рапортує про "досягнення" у сфері охорони здоров'я, жителі так званої "ЛНР" обурюються через відсутність ліків та якісні медичні послуги, через дефіцит лікарів та марні "швидкі", повідомляє Час Пік.

"В той час, коли окупанти звітують про досягнення в сфері охорони здоров’я, жителі так званої "ЛНР" доводять зворотне. Упевнені, що рівень надання медичної допомоги стає катастрофічно низьким навіть у Луганську.

Цивільне населення обділене увагою лікарів. До прикладу, пацієнтам виписують ліки, поставок яких на окуповану територію Луганщини не здійснюється. Їх не можна придбати в аптеці навіть за наявності великих коштів. Тільки замовлення з рф та тривале очікування", - ]]>повідомляє ]]>Луганська ОВА.

При цьому, це відбувається і на територіях, які були окуповані з 2014 року. "Руський мир" так й не приніс ані "відродження", ані "процвітання", про які так люблять розповідати російські пропагандисти.

Наприклад, мешканці окупованого Алчевська незадоволені дефіцитом лікарів, нестачею ліків та якістю медичної допомоги. Це триває вже 10 років, і ситуація не змінилася навіть після того, як РФ оголосив окуповану територію Луганщини "своєю".

"ЛНР"

Читайте також: "Залишилися без пенсії": Що робити пенсіонерам-ВПО, які не пройшли ідентифікацію й втратили виплати з 1 квітня

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк