13.05.2024, 10:36

Після ударів по двох нафтобазах на Луганщині російські окупанти втратили стратегічні запаси пального

Иллюстративное фото / Открытый источник

Ситуація з доставкою пального в так звану "ЛНР" стала більш напруженою. Після успішного відпрацювання ЗСУ по двох нафтобазах російські загарбники втратили стратегічні резерви пального.

На Луганщині окупанти відчувають нестачу пального після атак по нафтобазах. Про це ]]>повідомляє ]]>Луганська ОВА, передає Час Пік.

"Після двох займань на нафтобазах у Луганську та Ровеньках окупанти лишилися можливості накопичувати і зберігати значний об'єм продуктів переробки нафти в одному місці.

Тепер нестачу відчутно ще більше... Стратегічного запасу вже немає", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що поставки пального на територію окупованої Луганщини не припиняються, проте вони не відповідають поточним потребам.

Відчувають дефіцит пального й цивільні, оскільки наявні запаси йдуть на потреби російських військових, а не мирного населення. Місцева влада заявляє про "тимчасові труднощі", але скільки триватиме така ситуація, ніхто відповісти не може.

Нагадаємо, пізно ввечері 7 травня в окупованому Луганську пролунали вибухи й почалася сильна пожежа. Окупаційна влада заявила про обстріл нафтобази. Увечері 10 травня Пасічник заявив, що ЗСУ завдали удару по місту Ровеньки. Через обстріл почалася пожежа на нафтобазі.

Читайте також: Жителі Лисичанська, Сєвєродонецька та Рубіжного можуть легко втратити авто: причини, через які окупанти відбирають машини

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк