16.05.2024, 11:18

На окупованій Луганщині продовжили пільгову програму зі встановлення супутникових тарілок: хто може скористатися

На оккупированной Луганщине продлили льготную программу по установке спутниковых тарелок

Супутниковий оператор "Русский мир" оголосив про продовження пільгової програми на території окупованої Луганщини. Складено список населених пунктів, мешканці яких можуть отримати безкоштовний комплект та послуги зі встановлення необхідного обладнання.

Супутниковий оператор "Русский мир" оголосив про продовження пільгової програми на території "ЛНР". Про це повідомили у т.зв. "Мінцифри ЛНР", передає Час Пік.

Наказом цього відомства оновлено перелік населених пунктів "ЛНР", що знаходяться поза зоною цифрового ефірного телебачення. У наведених населених пунктах надає послуги оператор супутникового телебачення "Русский Мир". Список доступний за ]]>посиланням]]>.

Як запевняють у т.зв. "Мінцифри ЛНР", жителі цих населених пунктів можуть звернутися до своєї "адміністрації", щоб отримати комплект та послуги зі встановлення необхідного обладнання. Причому, абсолютно безкоштовно.

Варто зазначити, що "нові звільнені" міста, зокрема. Лисичанськ, Сєвєродонецьк та Рубіжне, не увійшли до цього переліку. Мешканці цих населених пунктів можуть встановити комплект супутникового обладнання на комерційній основі.

Судячи з оголошення, зекономити на установці зможуть ті, у кого є неліцензоване супутникове обладнання ("горыныч").

"Відкрито пільгову програму, при якій вартість установки в обмін на старий комплект обладнання складе всього 1/3 вартості комплекту, що включатиме також безкоштовний демонтаж "горыныча", - повідомили у т.зв. "Мінцифри ЛНР".

Читайте також: На ТОТ видають "зелену карту": чи потрібен такий документ мешканцям Лисичанська, Сєвєродонецька та Рубіжного

Читайте також: "Ощасливлення" народу триває, або Як окупанти завалюють Лисичанськ "крутими" подарунками

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк