26.05.2024, 08:27

Удар по "Епіцентру" у Харкові: кількість загиблих збільшилась

эпицентр в харькове

Кількість загиблих внаслідок удару російської армії по гіпермаркету "Епіцентр" у Харкові продовжує зростати. Пошукову операцію ще не завершено. 

Станом на ранок 26 травня відомо про 11 загиблих, передає Час Пік з посиланням на інформацію голови Харківської ОВ Олега Синєгубова. 

"На жаль, кількість загиблих в "Епіцентрі" збільшилася до 11 людей", - ]]>написав]]> Синєгубов у Telegram. 

Як ]]>розповів]]> керівник Слідчого управління ГУНП у Харківській області Сергій Болвінов, уночі родичі зниклих безвісти здавали зразки ДНК, щоб можна було ідентифікувати загиблих. 

"Усі ці люди тримаються стійко, незважаючи на такі страшні події. На місці також психологи поліції, вони за необхідності надають допомогу родичам жертв. Зараз головне завдання - знайти і впізнати кожного, хто загинув після жорстокої атаки. Повернути їх рідним. Наші фахівці працюють для цього цілодобово", - зазначив Болвінов у Facebook. 

Пошукова операція ще продовжується. 

Нагадаємо, вчора вдень РФ вдарила по "Епіцентру" бомбами. На момент "прильоту" у будівлі гіпермаркету могли перебувати до 200 осіб. 

Читайте також: Будівництво нових об'єктів і відновлення старих: які "плани" щодо Лисичанська озвучують росіяни та чи схоже це на правду

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк