29.05.2024, 21:07

"Так все і залишилося на своїх місцях": У мережі з'явилися фотографії зруйнованої школи №30 в окупованому Лисичанську

Марина Гончар | Всі новини автора
лисичанск

У мережі з'явилися фотографії, які демонструють жахливий стан школи №30 у тимчасово окупованому Лисичанську Луганської області. Окупанти постійно заявляють про "відновлення" міста, але школа, як і інша інфраструктура, перебуває в аварійному стані.

Про це пишуть очевидці у місцевих сепаратистських чатах, передає Час Пік.

Незважаючи на заяви окупантів про активне "відновлення" міста, фактичний вигляд місцевості говорить про інше. Школа опинилася в аварійному стані, і ніхто з окупаційних "влад" не виявляє активності щодо її відновлення, аналогічна ситуація характеризує й інші райони та об'єкти міста.

"Заходила усередину 30 школи. Зважаючи на аварійний стан, там ні чого не прибрано, так все й залишилося на своїх місцях: розкидані книги, розбиті шибки.. Прибрано й упорядковано лише приміщення, де навчаються діти (але я туди не заходила) ", - йдеться у повідомленні.

У чатах місцевих сепаратистських спільнот городяни висловлюють стурбованість і невдоволення цією ситуацією, наголошуючи, що місцева влада не докладає належних зусиль для відновлення інфраструктури та забезпечення добробуту міста.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що жителі окупованих міст Луганської області страждають від лісових пожеж, які вирують вже більше тижня. На смог та дим у Лисичанську скаржаться жителі міста.

У публікації використано інформацію з ТГ-каналу "]]>News Lis13chat]]>".

Читайте також: "Пожежі та приліт за прильотом": Обстановка в окупованій Кремінній на Луганщині

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк