31.05.2024, 07:57

Сєвєродонецьк огорнув густий дим через лісові пожежі - відео

северодонецк

У тимчасово окупованому Сєвєродонецьку Луганської області замість повітря - дим від лісових пожеж, що вирують в окрузі. Разом з тим, "влада" продовжує заплющувати очі на проблему.

У мережі показали фото та відео із Сєвєродонецька, передає Час Пік.

Кадри було зроблено 29 травня. Ситуація, судячи з фото та відео, критична. Над Сєвєродонецьком стелиться густий дим, що навіть неба не видно. Займатися ліквідацією спалахів ніхто не поспішає. Важко уявити, що відбувається у селах, розташованих під Сєвєродонецьком. Незаконна "влада" залишила мешканців сіл віч-на-віч зі стихією. Евакуацію ніхто не організовує.

Лісові пожежі продовжують вирувати не лише під Сєвєродонецьком. У мережі раніше повідомляли, що Рубіжне теж огорнув смог через те, що горять ліси поблизу міста та Кудряшівський ліс. Жителі міст "трикутника" перебувають у інформаційному вакуумі. Тому навіть не підозрюють, що коїться за кілька кілометрів. Наприклад, мешканці Лисичанська дивуються з того, що над містом дим, але про джерело його походження не знають.

У публікації було використано матеріали Telegram-каналу "]]>Трикутник]]>".

Читайте також: Оренда житла в Лисичанську, Сєвэродонецьку та Рубіжному: хто і за які ціни користується нашими квартирами

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк