06.06.2024, 10:45

Мародерські "рейди": Окупанти продовжують грабувати мешканців Луганщини

Иллюстративное фото / Открытый источник

Російські окупанти вже два роки безуспішно намагаються вийти на адмінкордон Луганської області. Прорвати оборону ЗСУ їм не вдається, натомість вони успішно воюють із місцевим населенням.

Російські окупанти, які гордо називають себе "визволителями", продовжують грабувати місцеве населення на захоплених територіях, повідомляє Час Пік.

Судячи з перехоплень розмов російських військових, окупанти скаржаться на погане забезпечення армії, зокрема провізією. Тому вони самі виходять на "полювання" та грабують сільські магазини та будинки місцевих мешканців, принагідно забираючи все, що "погано лежить".

"Продовжилися рейди росіян у тимчасово окупованих населених пунктах. Зокрема, у Марківці, Новопскові, Бондарівці та Лісній Поляні окупанти забирають продукти харчування та побтові речі із будинків та магазинів. Але ж скаржитися – не можна. Тому люди продовжують виживати, як можуть. Якщо так триватиме і надалі, то росіянам скоро не залишиться ким "керувати", - ]]>повідомили ]]>в ЛОВА.

Місцеві жителі на окупованих територіях безправні, скаржитися на свавілля російських вояк нікому та й марно. Наприклад, мешканці окупованого Рубіжного поскаржилися на місцевих гауляйтерів, їм порадили заткнутися на "офіційному рівні", якщо вони не хочуть опинитися за ґратами.

Читайте також: "Ефект приманки": Як у Лисичанську, Сєвєродонецьку та Рубіжному окупанти збираються вирішувати проблему нестачі вчителів та лікарів

Читайте ще: Житло в іпотеку – вихід? ВПО з Лисичанська, Сєвєродонецька, Рубіжного мають право на пільговий кредит

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк