19.06.2024, 14:38

"Автолавка приїхала!": чергове "покращення" від окупантів для жителів "ЛНР"

Оксана Мовчан | Всі новини автора
вапрапрпророл

На території тимчасово окупованої Луганської області загарбники анонсують можливість додаткового бізнесу. 

Про це повідомляють окупаційні ресурси, передає Час Пік.

Не багато не мало, аж "50 автомагазинів вирушать у віддалені населені пункти ЛНР". Такою новиною хизується окупаційна "влада".

"Для забезпечення безперебійного постачання жителів важкодоступних і віддалених населених пунктів республіки необхідними товарами прийнято рішення передавати транспортні засоби для виїзної торгівлі без проведення торгів", - зазначив глава "Мінпромторгу ЛНР".

Також було зазначено, що "в регіоні налічується понад 200 поселень, де відсутні стаціонарні магазини й регулярне транспортне сполучення". А ось про те, що саме окупанти принесли такі "покращення" на Луганщину, чомусь замовчується.

Тим часом прокуратура Луганської області повідомила про підозру "міністру фінансів ЛНР", ключовій фігурі у фінансуванні окупаційної "влади" на захоплених територіях Луганщини.

Нагадаємо, що окупанти запускають з окупованого Донецька нові щоденні автобусні рейси до Луганська та Ростовської області, це свідчить про прагнення окупаційної влади покращити транспортне сполучення на контрольованих ними територіях.

Читайте також:

Нові кадри з окупованого Рубіжного показали в мережі - фото

Алюміній в сучасному інтер'єрі: від функціональності до естетики

Кращі чохли для iPhone 15: захист та стиль

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк