21.06.2024, 16:45

Планували атакувати по-крупному: У ГУР прокоментували плани окупантів щодо наступу в Луганській області

Віктор Білий | Всі новини автора
Юсов

Українські захисники зірвали плани ворога щодо наступу в Луганській області у напрямку Борової Харківської області. Попри це потенційна загроза зберігається.

Про це в ефірі телемарафону заявив речник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрій Юсов.

За його словами, противник справді планував атакувати "по-великому", але українські військові зламали цей задум.

Попри це, представник ГУР зазначив, що ворог намагається підтягувати резерви й потенційна загроза нового наступу зберігається. Однак, на цей час немає інформації про формування нових потужних угруповань для негайного повторення спроби прориву.

"Потенційно загроза залишається. І, звичайно, українські сили безпеки та оборони вивчають ситуацію та готуються до різних сценаріїв", - наголосив Юсов.

Раніше аналітики повідомляли про концентрацію російських угруповань у Луганській області для можливого прориву у напрямку Борової у Харківській області. Заява ГУР підтверджує, що українські військові уважно стежать за ситуацією та готові протидіяти можливим загрозам.

Останніми тижнями Луганська область залишається однією з гарячих точок на лінії фронту. Окупанти продовжують концентрувати сили та техніку, намагаючись прорвати оборону українських військ. Однак завдяки професіоналізму та стійкості українських захисників плани ворога постійно зриваються.

Читайте також:

Агент "АТЕШ" виявив базу російських військ в окупованому Луганську

Ліжко для сучасної спальні - як вибрати

Ідеальні квіти для спекотних днів

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк