28.06.2024, 12:31

Працівники екстрених служб на ТОТ України не отримують виплати, - ЦНС

Оксана Мовчан | Всі новини автора
рплродо

На тимчасово окупованих територіях України (ТОТ) назріла кричуща проблема у бюджетній сфері.

Про це повідомляє ]]>Центр національного спротиву,]]> передає Час Пік.

Ситуація погіршується не лише в житлово-комунальному господарстві та громадському транспорті, але й серед працівників екстрених служб. Відсутність регулярних виплат, несправні автомобілі та недостатність необхідного обладнання створюють серйозні ризики для тих, хто продовжує працювати в небезпечних умовах.

Однією з найбільших проблем на ТОТ є затримки у виплаті заробітної плати працівникам екстрених служб. Люди, які щоденно рятують життя та забезпечують безпеку населення, місяцями не отримують заробітної плати. Це не тільки негативно впливає на їхнє матеріальне становище, але й створює додатковий психологічний тиск.

Працівники екстрених служб змушені працювати в умовах, де відсутність фінансової підтримки робить їхню роботу ще більш небезпечною.

Проблеми з виплатами не єдині, з якими стикаються працівники екстрених служб на ТОТ. Несправні автомобілі та відсутність необхідного обладнання суттєво ускладнюють виконання їхніх обов'язків. У багатьох випадках працівники не мають навіть мінімальних засобів для надання першої допомоги або евакуації постраждалих.

Ці проблеми є прямим результатом господарювання окупаційної влади та колаборантів, які не здатні або не бажають забезпечити належний рівень підтримки екстрених служб. Відсутність інвестицій у цю критично важливу сферу призводить до значних втрат серед населення та збільшує ризики для працівників.

Однією з найгостріших проблем на ТОТ є транспортний колапс у Донецькій області. Через мобілізацію водіїв до армії окупанта, кількість працюючих водіїв зменшилася до 30% від необхідної. Це призвело до значних затримок у наданні екстрених послуг та транспортуванні постраждалих до медичних закладів.

Відсутність достатньої кількості водіїв значно ускладнює роботу екстрених служб. У багатьох випадках це означає, що допомога може не встигнути вчасно, що може мати фатальні наслідки для постраждалих.

Читайте також:

На окуповану Луганщину привезуть вчителів з понад десяти регіонів РФ

Як вибрати колір міжкімнатних дверей? 5 золотих правил

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк