02.07.2024, 10:33

На Луганщині окупанти шукають "добровольців з досвідом" для боротьби з українськими БПЛА

Иллюстративное фото / Открытый источник

На Луганщині тривають важкі бої. Незважаючи на всі зусилля, російські окупанти поки що не можуть вийти на адміністративні кордони області. Великі проблеми, як на передовій, так й глибоко в тилу, окупантам доставляють дрони.

На захоплених територіях Луганщини російські окупанти почали набирати добровольців для боротьби з українськими БПЛА, які завдають ворогові чимало неприємностей. Про це повідомляє Луганська ОВА, передає Час Пік.

Як зазначили у ЛОВА, абсолютно незрозуміло, де окупанти збираються набрати людей "з досвідом", оскільки майже все місцеве чоловіче населення за 10 років окупації у т.зв. "ЛНР" вже "могілізовано". Хіба що тепер вони почнуть "зачистку" від чоловіків територій, "звільнених" у 2022 році...

"Розуміючи, що українські безпілотники суттєво впливають на ситуацію не тільки на лінії фронту, а й глибоко у тилу, росіяни почали набирати добровольців для боротьби із нашими БПЛА. Кандидатам пропонують 261 000 рублів на місяць (понад 3000 доларів) та офіційне працевлаштування. Від них вимагається досвід служби в ППО або на зенітних установках, або вміння поводитися з великокаліберними кулеметами. Але не зрозуміло, де вони таких знайдуть: усіх більш-менш кваліфікованих фахівців давно мобілізували, більшість з них вже провернулись у трунах", - йдеться у повідомленні ЛОВА.

А тим часом, на окупованій Луганщині різко погіршилася гуманітарна ситуація. Місцеві любителі "руського миру" очікували, що з кожним роком життя покращуватиметься, але їхні очікування не виправдалися...

Читайте також:

"Не розслаблятися!": Які штрафи "світять" дачникам у Лисичанську, Сєвєродонецьку та Рубіжному

Приховані махінації з нерухомістю: про що навіть не здогадуються жителі Лисичанська, Сєвєродонецька та Рубіжного

Не "стучиш" - будеш покараний! Жителі Лисичанська, Сєвєродонецька та Рубіжного можуть сісти у тюрму за недоносництво

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк