11.07.2024, 22:30

Неякісні ремонти на окупованих територіях: мешканці Рубіжного потерпають від протікань покрівлі після так званого "відновлення"

Марина Гончар | Всі новини автора
рубіжне

На тимчасово окупованих територіях України продовжуються "ремонти", які окупанти називають "відновленням інфраструктури". Проте реальність часто виявляється далеко не такою рожевою, як це зображують у пропагандистських звітах. Яскравий приклад цього - ситуація в місті Рубіжне, де ремонт покрівлі призвів до серйозних проблем для мешканців багатоквартирних будинків.

Про це повідомляють місцеві мешканці у сепаратистських чатах, передає Час Пік.

У Рубіжному підрядник розпочав ремонт покрівлі одного з багатоквартирних будинків. Однак, замість поліпшення умов проживання мешканців, ремонт створив нові проблеми.

Після першого ж дощу стеля у квартирах почала протікати, затоплюючи житлові приміщення. Вода просочувалася крізь нову покрівлю, завдаючи значних збитків особистому майну мешканців та створюючи небезпеку для здоров'я.

Рубіжному під час ремонту покрівлі у квартирах стала протікати стеля. Підрядник розпочав ремонт покрівлі, а після дощу квартири затопило. За 3 місяці винні у протіканні не усунули наслідки", - йдеться у повідомленні.

Попри численні звернення мешканців до підрядника та місцевої окупаційної "адміністрації", протягом трьох місяців проблема так і не була вирішена. Відповідальні за "ремонт" не вжили жодних заходів для усунення наслідків протікань. Мешканці змушені були самостійно справлятися з ситуацією, використовуючи відра та інші підручні засоби для збору води, що протікала зі стелі.

Ситуація в Рубіжному не є поодиноким випадком. Подібні проблеми з якістю "ремонтних робіт" спостерігаються на багатьох тимчасово окупованих територіях. Окупанти часто використовують неякісні матеріали та залучають некваліфікованих працівників для проведення "ремонтів". Це призводить до постійних поломок та аварій, які залишають мешканців у ще гірших умовах.

Читайте також: Ситуація у тимчасово окупованому Сєвєродонецьку: думка прихильника "руського миру"

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк