14.07.2024, 17:01

"Голодними не залишитеся": Росіяни пообіцяли підгодовувати мешканців окупованого Лисичанська

Россияне пообещали подкармливать жителей оккупированного Лисичанска

Окупаційна адміністрація Лисичанська "порадувала" мешканців міста. Команда волонтерів з Набережних Челнів продовжить роздавати лисичанам гарячі обіди.

Як повідомила "влада" окупованого Лисичанська, мерія Набережних Челнів вже закупила для волонтерів продовольство, техніку та запчастини, передає Час Пік.

Зазначається, що волонтери годуватимуть мешканців Лисичанська та прилеглих населених пунктів.

"Щодня вони готують та роздають по 5 тисяч порцій гарячого харчування для мешканців. У травні цього року загальна кількість приготовлених та виданих порцій подолала позначку в три мільйони", - йдеться у повідомленні.

Поки волонтери готуються до "благодійної місії", російські пропагандисти натирають до блиску апаратуру, щоб знімати "красиві" сюжети про "допомогу та турботу". По факту, зніматимуть знедолених людей похилого віку, які отримують баночку супу або кульок каші. Підгодовування місцевих жителів триває...

Тим часом, окупаційна адміністрація Лисичанська похвалилася черговим "досягненням".

Нагадаємо, Луганською обласною військовою адміністрацією офіційно запроваджується збір інформації щодо вцілілого житла на Луганщині, власники якого бажають отримати компенсацію при юридично оформленій відмові від права власності на нього на користь держави Україна у разі потенційної появи такої можливості та наявності необхідних фінансових ресурсів. Докладніше читайте у нашому матеріалі.

Також стало відомо, що Міністерство освіти та науки України виступає з ініціативою переформатування навчального процесу. Українських дітей-переселенців хочуть позбавити можливості дистанційного навчання та перевести на денну (очну) форму навчання у населеному пункті, де фактично проживає дитина-ВПО. Докладніше читайте у нашому матеріалі.

Читайте також:

Дали задню? Чи заборонять дітям-ВПО з Лисичанська, Сєвєродонецька та Рубіжного вчитися дистанційно

Безкоштовне житло: як ВПО з Лисичанська, Сєвєродонецька, Рубіжного стати на облік для отримання житлової площі

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк