18.07.2024, 18:14

У мережі показали, як виглядає місце відпочинку у Рубіжному - фото

Марина Гончар | Всі новини автора
ппролдл

У мережі з'явилися нові фото з тимчасово окупованого Рубіжного Луганської області, які яскраво демонструють, як змінилося місто з приходом окупантів.

Кадри оприлюднили у мережі, передає Час Пік.

На знімках показано, як виглядає одне з місць відпочинку містян, і це видовище не залишає байдужим.

На фото видно головний вхід до колишнього парку, або місця відпочинку. Величні колони, які колись були символом гостинності та радості, зараз виглядають занедбаними та пошкодженими. Будівля, яка колись могла бути гордістю міста, тепер вкрита слідами руйнувань. Видно, що колони та стіни будівлі мають численні пошкодження від обстрілів Рослинність, яка пробивається крізь тріщини в асфальті, підкреслює запустіння цього місця. Сліди обстрілів та загального занепаду присутні на кожному кроці.

Ці знімки яскраво демонструють, як з приходом так званого "руського миру" змінилося місто Рубіжне. Колись доглянуте та охайне місце відпочинку містян тепер нагадує про часи розрухи та хаосу.

Рубіжне, як і багато інших міст, потерпає від наслідків окупації, і ці фото є ще одним свідченням того, як війна впливає на життя мирних жителів та інфраструктуру їхніх міст.

У публікації було використано матеріали Telegram-каналу ]]>"Трикутник". ]]>

Читайте також:

Окупанти обіцяють з 2025 року відбирати авто в українців, які не отримають паспорт РФ, - ЦНС

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк