20.07.2024, 22:06

Просто пиляють бабло, - жителі Сєвєродонецька про якість ремонтних робіт в окупованому місті

оккупированный Северодонецк

Поки російські пропагандисти та місцеві чиновники розповідають, як "відроджується" Сєвєродонецьк, місцеві жителі скаржаться у мережі на якість "відновлювальних" ремонтів. Розчарування любителів "руського миру" зростає, вони очікували більшого від "приєднання до РФ".

У мережі дедалі частіше з'являються скарги сєвєродончан, які незадоволені т.зв. "капітальним ремонтом" житлових багатоквартирних будинків, повідомляє Час Пік.

Зовсім недавно підконтрольні окупантам ресурси повідомили, що до кінця 2024 року у Сєвєродонецьку, Лисичанську та Рубіжному "планують відновити та відремонтувати 430 багатоквартирних житлових будинків". Тепер стало зрозуміло, як окупанти "малюють" ці цифри. Достатньо створити ілюзію відновлення - й можна рапортувати нагору про перевиконані плани.

Про те, що якість ремонтів, зроблених російськими "спеціалістами", - погана - ані чиновники, ані росіяни біля телевізора чути не хочуть...

Читайте також:

"Віджатий трикутник": Що робити мешканцям Лисичанська, Сєвєродонецька та Рубіжного, якщо їхні квартири захопили окупанти

Компенсація за знищене житло: Хто з ВПО Лисичанська, Сєвєродонецька та Рубіжного отримає гроші в першу чергу?

Приховані махінації з нерухомістю: про що навіть не здогадуються жителі Лисичанська, Сєвєродонецька та Рубіжного

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк