03.08.2024, 10:46

На окупованій Луганщині через кадровий голод підприємства беруть на роботу підлітків - ЛОВА

Иллюстративное фото / Открытый источник

На території окупованої Луганщини спостерігається катастрофічна нестача кваліфікованих кадрів. Через кадровий голод підприємства беруть на роботу підлітків.

На Луганщині окупанти за 10 років вже "могилізували" все працездатне чоловіче населення. У т.зв. "ЛНР" спостерігається гостра нестача спеціалістів у різних галузях, повідомляє Час Пік.

Кадровий голод в "ЛНР" досягнув таких меж, що на роботу почали брати некваліфікованих підлітків. А для відновлення Лисичанська та Рубіжного окупанти планують створити зведені студентські загони.

І хоч би як окупанти прикривалися "добрими намірами", нібито, привчають дітей до праці й "приділяють належну увагу трудовому навчанню", всім давно зрозуміло, яке "звільнення" приніс на Луганщину "руський мир"...

"Луганський тепловозобудівний завод через кадровий голод вимушений брати на роботу підлітків від 14 до 18 років. Вони не мають атестату про отримання середньої чи середньої спеціальної освіти, деякі тільки перевелися до 9 класу. Через мобілізацію багатьох працівників підприємство вимушено було звернутися до центру зайнятості, але й там охочих працювати на підприємстві виявилося небагато – лише школярі", – ]]>повідомляє ]]>Луганська ОВА.

Читайте також:

"Знають не всі": Чому ВПО з Лисичанська, Сєвєродонецька та Рубіжного потрібно оформити статус "дитина війни"

Компенсація за знищене житло: Хто з ВПО Лисичанська, Сєвєродонецька та Рубіжного отримає гроші в першу чергу?

Жителям Лисичанська, Сєвєродонецька та Рубіжного спишуть частину платежів за світло та газ? Хто потрапив до категорії "щасливчиків"?

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк