08.08.2024, 22:31

"Не все так добре у нас": жителі Лисичанська не витримують свавілля окупаційної "адміністрації"

Оксана Мовчан | Всі новини автора
апорпо

У тимчасово окупованому Лисичанську Луганської області серед місцевих мешканців зростає невдоволення діями окупаційної адміністрації. Вони стикаються з серйозними проблемами, пов'язаними з нарахуванням платежів за комунальні послуги, що стають причиною дедалі більшого обурення.

Про це стало відомо з тамтешніх пабліків, передає Час Пік.

Мешканці міста звертають увагу на те, що їм виставляють рахунки за послуги ще за часів, коли Лисичанськ був  українським. Попри зміну "адміністрації", вони змушені сплачувати ці старі борги. Люди, які намагалися звертатися до окупаційних органів з вимогами перерахунку, зіштовхуються з відмовами. Їм пояснюють, що сплата обов'язкова, інакше буде нараховано додатковий борг.

Один з місцевих жителів поділився досвідом, як особисто намагався розібратися в ситуації, але його скарги й надані фотодокази, що підтверджують правильність показників лічильників, залишилися без уваги. Особливо гострою є ситуація з оплатою за газ. Люди стверджують, що дані про використання газу часто взяті "з повітря", а їм виставляють значні борги, які вони змушені платити, хоча й мають лічильники та документи, що підтверджують сплату попередніх рахунків.

"Де правда? А правда там, що виставляють рахунок ще за України. І платити змушують. Пиши заяву на перерахунок чи ні, ти маєш заплатити. Інакше буде борг. Я особисто в цьому розбирався. Тож у людей не питають. І ці фотки, зі свідченнями лічильників раніше і пізніше, теж не впливають на них. Я мовчу про газ. Де свідчення вони взяли з повітря. І змусили платити 2000 боргу. Якого й близько не було. І це за наявності лічильників та старих книжок з оплатою. Не все так добре, у нас у Лисичанську. І дуже, дуже багато проблем у місті в структурах. Сподіваюся, що це поки що", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що окупаційна "адміністрація" Лисичанська повідомила, що Татарстан допоможе відновити місцевий бізнес у "підшефному" місті. Росіяни вирішили "зайнятисяЛисичанським желатиновим заводом.

У публікації використано інформацію з ТГ- каналу ]]>"News Lis13chat".]]>

Читайте також:

У Сєвєродонецьку триває "націоналізація" квартир: окупанти оприлюднили нові адреси

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк