11.08.2024, 17:00

"Прямі влучання під час нічної атаки на Київщину не зафіксовані, але є жертви та руйнування", - ОВА

Марина Гончар | Всі новини автора
київщина

Після нічного обстрілу Київської області, який відбувся в ніч на 11 серпня, рятувальні служби та місцеві органи влади продовжують ліквідувати наслідки атаки. За останніми даними, прямі влучання ворожих снарядів не були зафіксовані, проте наслідки обстрілу виявилися трагічними.

За інформацією Київської обласної військової адміністрації, внаслідок падіння ворожих об’єктів загинуло двоє людей — батько та його чотирирічний син. Троє осіб отримали різні травми та були доставлені до Броварської багатопрофільної клінічної лікарні, передає Час Пік.

Серед постраждалих:

  • Чоловік 1979 року народження, у якого зафіксовано перелом ліктьової кістки та численні садна;
  • Жінка 1973 року народження із забоєм зап’ястка, кисті та саднами по всьому тілу;
  • Дитина 2011 року народження, яка зазнала струсу головного мозку, травми хребта та підшкірної гематоми. Хлопець був госпіталізований і отримує необхідну медичну допомогу.

КОВА також повідомила, що наслідки атаки були зафіксовані в трьох районах області. В результаті обстрілу було повністю знищено два приватні будинки, а ще 22 будівлі зазнали різного ступеня пошкоджень. Окрім цього, було пошкоджено дев’ять автомобілів, а в одному з населених пунктів зафіксовано руйнування купола церкви.

Попри відсутність прямих влучань, наслідки атаки виявилися серйозними й вимагають негайного реагування. У КОВА зазначили, що всім постраждалим буде надано всю необхідну допомогу.

Нічна атака була здійснена із застосуванням балістичних ракет і ударних безпілотників, що значно ускладнило роботу систем протиповітряної оборони. Влада закликає жителів області зберігати пильність та дотримуватися рекомендацій щодо безпеки у разі повторних атак.

Читайте також: Ідентифікацію тіл внаслідок удару по Костянтинівці завершено: загинуло 14 осіб, серед яких - троє дітей

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк