17.08.2024, 12:02

"Вони дочекаються свого часу": В "ЛНР" почали створювати архів про учасників "СВО" та "ополченців" 2014 року

Иллюстративное фото / Открытый источник

У так званій "ЛНР" розпочали збір даних про учасників "спеціальної військової операції" та "ополченців" 2014 року. Всі дані будуть задокументовані та внесені до "Архівного фонду РФ".

Луганський муніципальний архів розпочав збір документів про учасників та події "спеціальної військової операції" та "ополченців" 2014 року. Про це повідомляють підконтрольні окупантам інформаційні ресурси, передає Час Пік.

Як заявила директор архіву, це робиться "для збереження історичної пам'яті". Усіх громадян та організації, що мають подібні документи, закликали поділитися інформацією "для внесення их до Архівного фонду РФ". Усю інформацію обіцяють задокументувати та передати "на державне зберігання".

Коли "республіканський" архів закінчить збір даних – це буде велика та точна база даних усіх зрадників України, колаборантів та любителів "руського миру". Можна навіть не сумніватися, що українські спецслужби матимуть доступ до цієї інформації. Як зазначили у Луганській ОВА, вона буде дуже корисною після деокупації регіону.

"У муніципальному архіві так званої "ЛНР" оголосили про збір документів, які стосуються "учасників та подій" агресії РФ в Україні, починаючи з 2014 року. Тобто, свідчень про місцевих та російських бойовиків, які брали участь в окупації міст та сіл Луганщини, а також документації, яка велась загарбниками упродовж десяти років. Дані про власні злочини будуть перебувати на "державному зберіганні" в одному місці. Вони дочекаються свого часу", - ]]>зазначили ]]>у ЛОВА.

Читайте також: "Сюрприз" для українців від НБУ: перекази коштів з картки на картку строго обмежать

Читайте ще: Житло стало доступнішим? Важливе рішення Кабміну відкриває переселенцям можливості придбати власну нерухомість

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк