17.08.2024, 20:34

В мережі показали вартість продуктів у супермаркеті Сєвєродонецька

супермаркет

У тимчасово окупованому Сєвєродонецьку Луганської області один похід до супермаркету гарантовано потягне на чотиризначну суму. У поєднанні з тим, що у місті складно з роботою, ціни "кусаються".

У мережі показали чек із супермаркету "Матрьошка", який росіяни відкрили у Сєвєродонецьку, передає Час Пік.

Судячи з чеку, наприклад, 10 яєць коштують 106,64 руб., упаковка сосисок (350 грам) - 158,90 руб., ковбаса "Сервелат" (374 грам) - 236, 90 руб., хліб - 29,10 руб., олія (200 грам) - 159, 65 руб.

Однак варто враховувати, що Сєвєродонецьк - напівзруйноване місто, в якому немає можливості заробляти гроші, якщо не брати до уваги "будівництво", але місцевих частіше "кидають" і взагалі нічого не платять. Фактично, російські супермаркети, які "зайшли" до міста, функціонують не для місцевих, а для гастролерів та російських військових, які, на відміну від місцевих, мають більше можливостей для того, щоб купувати продукти в супермаркетах.

Місцевим жителям залишається лише сподіватися на показові роздачі юшки. Щоправда, у мережі підозрюють, що із цією "щедрістю" від росіян теж не все так просто.

У публікації були використані матеріали Telegram-каналу ]]>"По Северу".]]>

Читайте також: Відмова від уцілілого житла в окупації чи відмова від компенсації? Перед яким вибором можуть поставити переселенців та на що готові погодитися ВПО з Лисичанська, Сєвєродонецька, Рубіжного

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк