20.08.2024, 08:45

Ось вона, "свобода": З "ЛНР" чиновників випускатимуть лише після ретельної перевірки органами ФСБ та спецслужбами РФ

Иллюстративное фото / Открытый источник

Гауляйтер так званої "ЛНР" Пасічник підписав розпорядження, згідно з яким чиновники-колаборанти зможуть виїхати з "республіки" лише після ретельної перевірки органами ФСБ та спецслужбами РФ.

На окупованій Луганщині любителі "руського миру" мріяли, що "ставши частиною Росії" вони зможуть вільно подорожувати світом, користуючись усіма благами цивілізації. Але щось пішло не так, повідомляє Час Пік.

Мало того, що населення багатьох міст т.зв. "ЛНР" живе, як у Середньовіччі, то тепер ще й виїхати "у світ" вдасться далеко не всім. Як повідомляють окупаційні ресурси, підписано розпорядження, яке суттєво обмежує право на виїзд для осіб, які мають доступ до важливих та секретних відомостей.

А це означає, що багато хто з колаборантів, які з радістю перейшли на бік ворога, тепер стануть невиїзними. Мріяли про "свободу та звільнення", а потрапили у клітку...

"У так званій "ЛНР" опублікували розпорядження про обмеження права на виїзд чиновників-колаборантів, які володіють інформацією особливої важливості або абсолютно секретними відомостями.

Дозвіл на виїзд таких осіб надаватиме особисто "глава ЛНР" Пасічник після розгляду заяви бажаючого. Упродовж 35 днів особу, що хоче виїхати, перевірятимуть органи ФСБ та внутрішньої розвідки РФ. У заяві необхідно буде вказати маршрут поїздки, тип транспорту і особисті дані особи, яка прийматиме гостя з "ЛНР". Двері зачиняються", - прокоментували у Луганській ОВА новий "документ".

Ось так виглядає "свобода по-російськи": обмеження, утиски, заборони, дискримінація...

Читайте також: Гуманітарний коридор у бік України для жителів Курської області: прийняти не можна залишити?

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк