21.08.2024, 12:23

"Летить кожен день": Обстановка в окупованій Кремінній від очевидців

Віктор Білий | Всі новини автора

Ситуація в окупованій Кремінній Луганській області продовжує залишатися вкрай напруженою. На тлі постійних обстрілів та проблем з інфраструктурою жителі стикаються із серйозними труднощами у повсякденному житті.

Як пишуть очевидці в мережі, з 4 серпня 2024 року у Кремінній спостерігається перебій з електропостачанням. З того часу електрика включалася лише на кілька годин 15 та 16 серпня, передає Час Пік.

Без постійного світла місто зіткнулося з проблемами водопостачання та зв'язку. Постійні вибухи та автоматні черги стали невід'ємною частиною повсякденного життя. 17 серпня стався ранковий обстріл, а ніч із 17 на 18 серпня була ознаменована звуками автоматних черг. Крім того, поблизу лінії фронту спостерігаються лісові пожежі.

Про ситуацію на ранок 21 серпня жителі міста в мережі пишуть: "На об'їзну дорогу, міст учора та позавчора летіло". "Ситуація, як завжди, летить щодня. Вже навіть не віриться, що колись закінчиться".

Натомість українські прикордонники продовжують активні дії проти російських окупантів у Луганській області. За даними Держприкордонслужби України, бригада "Помста" за допомогою важких бомбардувальників "Вампір" успішно знищила броньовик "Тигр", чотири військові автомобілі, два склади боєкомплекту та позиції окупантів у районі Кремінної.

Читайте також: "Військових у місті немає"?: У мережі з'явилися кадри з реальною обстановкою у Кремінній

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк