27.08.2024, 13:33

У "ЛНР" чоловіків намагаються заманити до лав окупаційної армії грошима, але це не працює

мобилизация

У містах окупованої Луганської області на повний хід йде агітація за вступ місцевих жителів до лав російської армії. Однак гарантій для "мобілізованих" жодних.

Про ситуацію ]]>повідомляє]]> пресслужба Луганської ОВА у Telegram, передає Час Пік.

Як зазначають у ЛОВА, у містах так званої "ЛНР", зокрема у Лутугиному, можна побачити багато оголошень від "військкоматів". Місцевих чоловіків запрошують на контрактну службу. На сьогодні окупанти йдуть шляхом мотивації, щоб населення саме приходило до "військкоматів". Тому намагаються заманити людей грошима. Однак особливого мотивуючого ефекту не створюється, оскільки місцеві розуміють, що в окупації "закон" не працює.

"Запрошують бажаючих піти на контрактну службу, пропонують гроші - шукають шляхи мотивації, щоб чоловік добровільно прибув до військкомату. Багато хто розуміє, що з дотриманням законів на окупованій території не все так добре, тому стимулюючих виплат можна взагалі не дочекатися", - зазначають у ЛОВА. .

Як повідомлялося раніше, на окупованих територіях діє система доносів. Жителям пропонують гроші у разі, якщо вони завербують знайомих на службу до окупаційної армії.

Читайте також: У школах "ЛНР" дітям заборонять користуватися телефонами

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк